Γιατί δεν πρέπει να βάζετε γάλα στο τσάι – Ποια οφέλη εξουδετερώνει

2632

Το τσάι θεωρείται το πλέον διαδεδομένο ρόφημα ανά τον κόσμο και διαρκώς κερδίζει έδαφος μετά την δημοσιοποίηση στοιχείων αναφορικά με την θετική επίδρασή του στην υγεία, όπως η μείωση της συχνότητας των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.

Γερμανοί ειδικοί μελέτησαν την επίπτωση της κατανάλωσης τσαγιού σε 16 μεσήλικες γυναίκες που έπιναν μισό λίτρο μαύρου τσαγιού, καθώς και στον ιστό αρουραίων.

Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι όσες πρόσθεταν γάλα στο τσάι μείωναν τις θετικές επιδράσεις του.

Ειδικότερα, οι καζεΐνες του γάλακτος μειώνουν τη συγκέντρωση των κατεχινών, των αντιοξειδωτικών που περιέχει το τσάι και ωφελούν τον οργανισμό.

Περισσότερα ΕΔΩ

Comments

SHARE