Τα μάνγκο μπορεί να προστατεύουν από τον καρκίνο και τη δυσκοιλιότητα και να αναχαιτίζουν την ανάπτυξη των νοσημάτων που σχετίζονται με την παχυσαρκία, σύμφωνα με τέσσερις νέες μελέτες.
Οι μελέτες, οι τρεις εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν σε ζώα και η μία σε ανθρώπους, έδειξαν ότι ορισμένα συστατικά αυτών των φρούτων έχουν την δυνατότητα να καταπολεμούν τις παρενέργειες από την υπερκατανάλωση λιπαρών και την παχυσαρκία, καθώς και να αναστέλλουν την ανάπτυξη των λιποκυττάρων.
Περισσότερα ΕΔΩ