Της Έλενας Αλετράρη*
- Κράκερ διαίτης + 1 φέτα τυρί διαίτης + λαχανικά
- Μπάρα δημητριακών
- Φρούτο εποχής
- Δυο κουταλιές σταφίδες + 6 αμύγδαλα
- Δυο φέτες γαλοπούλα τυλιγμένες σε φύλλα από μαρούλι
- Λαχανικά κομμένα σε στικς + μία κουταλιά χούμους
- Δυο κουταλιές γιαούρτι άπαχο + ένα κουταλάκι μέλι ή μαρμελάδα
- Ένα φλιτζάνι ποπ κορν μαγειρεμένα με ένα κουταλάκι ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι φρουτοσαλάτα
- Μια κουταλιά βρόμη + μια κουταλιά γιαούρτι άπαχο + κανέλα
* RD, BSc, MSc, MBA, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Τεχνολόγος Τροφίμων
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 99 749510
Hλεκτρονική διεύθυνση: info@panmetronariston.com
Ιστοσελίδα:www.panmetronariston.com