Η κατανάλωση μίας μερίδας ξηρών καρπών τρεις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης μιας συγκεκριμένης μορφής καρκίνου. Αυτό προκύπτει από έρευνα Νοτιοκορεατών επιστημόνων, τα ευρήματα της οποίας παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Έρευνα του Καρκίνου.
Η κατανάλωση ξηρών καρπών έχει συνδεθεί με μια σειρά ευεργετικών επιδράσεων στην υγεία, όπως μειωμένο κίνδυνο παχυσαρκίας, διαβήτη και καρδιακής νόσου.
Περισσότερα ΕΔΩ